пʼятницю, 15 серпня 2014 р.

2014.08.15. Вони повертаються?..


Шановні дорогі земляки! Скажіть, а наша толерантність має межі? 

На наш погляд меж не має. Бо ж як можна розцінювати той факт, що у славному місті Івано-Франківськ, у столиці бандерівського краю, місті про яке кляті москалі розказують страшні речі, зовсім спокійно і навіть з певною «помпою», ба навіть із залученням ЗМІ відбувається безсоромний шабаш! 

Так саме відьомський шабаш. Бо по іншому назвати цю гидоту просто не можливо. Про що ми, запитаєте ви? А ось про це Правда.if.ua

Так! І це у нашому місті!

Тож трохи інформації для необізнаних: сорок делегатів із різних куточків області, до речі, дуже і дуже цікаво, ким саме були делеговані ці проститутки, зібрались у самому центрі Івано-Франківська і дозволили собі щось там обирати і вирішувати. 

Вони створили, чи думають що створили, Івано-Франківську обласну регіональну партійну організацію Партії розвитку України. Уявляєте? 

І вони навіть обрали собі лідера, чи то підера, чи то фюрера. 

І став ним не хто не будь, а пан, чи то товариш, хоча тамбовський вовк йому товариш, одним словом непотріб, на якому пробу немає де ставити, Володимир Клюс. 

Забув, напевно, цей Клюс, як ще недавно разом із великим «регіоналом» Чудновим вихваляли «справжнього лідера», а для нас із вами, сволоту Януковича. 

А тепер, напевно, щось у лісі здохло, дай Боже щоб сепаратист, бо воно вилізло на трибуну, перед такими як і сам запроданцями, і строїть із себе велике «цабе». 

Ну знаєте, шановні. Була думка що це десь там на Сході всяка нечисть голови попідіймала, ну про Київ не говорив тільки ледачий, але щоб у нас, тут і так спокійно. 

А ми люструємо, ну тут у нас «Правий сектор», «Самооборона», громадськість. І де вони усі? То може ви шановні скажете, що нічого страшного, у нас демократичне суспільство і всі політичні проекти мають право на життя. 

Ну-ну... Тобто партія ригів лише помінявши назву має право на існування? 

А вам не цікаво, шановні, яка мета створення у нас в області осередку цієї так званої партії? І чи не цікаво вам, хто їх фінансує? 

І саме основне – хто має стати тут у нас на Прикарпатті має стати електоратом цієї, з вашого дозволу, партії. 

Чи не ті «гості» із Сходу, що заполонили усі ресторани, кавярні і «ригаловки» міст області? Спробуємо розібратись. 
Надіємось із вашою допомогою.

Далі буде...

Немає коментарів:

Дописати коментар