вівторок, 24 червня 2014 р.

2014-06-24. Десант «парашутистів» на Прикарпатті.




      Не лякайтесь шановні земляки, це не путіноголові і навіть не російський десант висадився на нашу землю, з метою встановлення своїх бандитських порядків. То ж боятися нічого. Хоча, ми впевнені, що задуматись варто. Причому кожному із нас! Отже ми про що – вчора у Івано-Франківському УМВСУ було представлено нових очільників обласної міліції. А саме: Наказом Міністра внутрішніх справ України № 1129 о/с від 21.06.2014 тимчасово виконуючим обов’язки начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області призначено підполковника міліції Семенишина Миколу Олександровича.

     Т.в.о. заступника начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області призначено підполковника міліції Воробйова Руслана Анатолійовича.
     Начальником управління Державної служби боротьби з економiчною злочинністю Управління МВС України в Івано-Франківській області призначено підполковника міліції Брензовича Івана Петровича.
     Т.в.о. начальника Управління Державної автомобільної інспекції Управління МВС України в Івано-Франківській області призначено підполковника міліції Некіпілого Валерія Павловича. 
   Люди вони усі для нас, прикарпатців нові, а тому єдина можливість оцінити нам, пересічним громадянам, ці призначення, саме цих людей досить важко. Можна звичайно пошукати в мережі, але ми впевнені, що це не найкраще. Хоча, для поціновувачів отримувати інформацію з всесвітньої павутини, додамо декілька посилань. Читайте, думайте, аналізуйте.



     Не плануємо перевантажувати вас посиланнями шановні читачі, впевнені, що кому буде цікаво, пошукає й сам.
     Але хочеться почути вашу думку, - а чи не заслужила наша область врешті решт своїх, наших із вами земляків, або хоча б людей, які вже працюють чи працювали на Прикарпатті і змогли себе хоч чимось проявити. Чи завжди у нашій області мають бути «парашутисти» чи «варяги», які на царюють трошки і до дому. Однак не сприймайте це панове, як лобіювання певних «відомих» нам із вами діячів, котрі так ділили ці «високі» крісла, чи «хлібні» місця між собою, що аж вся область сміялась. До речі, а що там ділити – зарплату в п’ять сім тисяч гривень. Чи може товариші міліціонери знають щось краще нас? Може там медом намащено? Отже доки наші дурні билися, ділилися, поливали один одного брудом, то кияни справились. Ну що ж, ще раз наголошую - новим очільникам бажаємо плідної праці на користь не лише собі і київському начальству, але і землі, на якій вони будуть працювати, нашій славній прикарпатській землі і мешканцям Франківщини. А ми шановні, будемо не лише споглядати, але і контролювати роботу цих правоохоронців. Хоча не виключено, що наші так звані люстратори, лобіюючи інтереси своїх кишень, знову не дадуть повноцінно працювати міліції. Ну переживають певні панове, щоб не розворушили їхнє болото. Будемо спостерігати.


      Далі буде …

Немає коментарів:

Дописати коментар